Guatemala
2 hodnocení
Jakou chuť ve Vás káva Guatemala vyvolá?
- Pralinek
- Lesních plodů
Jaké pražení využíváme?
- Střední pražení, vhodné pro přípravu espressa
Odkud káva pochází?
- Huehuetenango
- San Pedro Necta
Detailní popis produktu
Tuto jedinečnou variantu Guatemaly pražíme středně pro přípravu pákového espressa. Abychom ze zrn dostali to nejlepší, je třeba dodržet při přípravě určité zásady. K přípravě použijeme 7-9 gramů mleté kávy, délka extrakce (čas, za který proteče voda přes espresso páku) by měl být mezi 25 a 33 sekundami a objem výsledného nápoje cca 30 ml.
Pokud se stane, že je káva nakyslá, namelte zrna jemněji (prodlouží se doba extrakce). V případě přílišné hořkosti naopak zvyšte hrubost mletí (čas extrakce se zkrátí).
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kloby's coffee |
---|---|
Charakteristika: | Pralinky, lesní plody |
Stupeň pražení: | Střední |
Hmotnost: | 250g, 500g, 1000g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář