Columbia - zrnková káva

2 hodnocení

Jakou chuť ve Vás káva Columbia vyvolá?

  • Čokolády
  • Lesního ovoce
  • Třešní

Jaké pražení využíváme?

  • Tmavé pražení, vhodné pro přípravu espressa

Odkud káva pochází?

  • Sierra Nevada de Santa Marta
  • Serrania del Perija, 1200 - 2200 m n. m.
Varianta:
950 Kč 500 Kč od 500 Kč
Dostupnost: Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Kód: 49/1KG 49/0-5 Zvolte variantu
Columbia - zrnková káva
2 hodnocení
Kvalita surovin
Kvalita surovin
čerstvé a chutné
Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Garance spokojenosti
Spokojená komunita
fungujeme několik let

Detailní popis produktu

Tato zrnka pražíme tmavě a jsou tak ideální pro přípravu espressa, ať už v pákovém, nebo automatickém kávovaru.

Máte-li doma páku, použijte 7–9 gramů mleté kávy a nechte ji extrahovat 25–33 sekund. Objem výsledného nápoje by měl být zhruba 30 ml.

U automatických kávovarů nebývá extrakce tak konzistentní, proto doporučujeme připravovat espresso trochu většího objemu (40–45 ml). Pokud váš kávovar zvládá regulovat hrubost mletí, zkuste si pohrát s poměrem hořkosti a kyselosti kávy podle vašich preferencí. Pokud se vám zdá káva nakyslá, namelte zrna jemněji – prodlouží se tím doba extrakce a sladká a hořká chuť budou mít víc času se uvolnit. Pokud vám káva přijde naopak moc hořká, zvyšte hrubost mletí.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kloby's coffee
Charakteristika: Čokoláda, třešně
Stupeň pražení: Tmavý
Hmotnost: 250g, 500g, 1000g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

GUATEMALA
od 500 Kč
Skladem (>5 ks)

Jakou chuť ve Vás káva Guatemala vyvolá? Pralinek Lesních plodů Jaké pražení využíváme? Střední pražení, vhodné pro přípravu espressa Odkud káva pochází?...

Kód: 61/0-5
KLOBYS BLEND
od 500 Kč
Skladem (>5 ks)

Jakou chuť ve Vás káva Columbia vyvolá? Hořké čokolády Lískových ořechů Citrusů Jaké pražení využíváme? Dark Roast Na této kávě jsme pracovali dlouhé měsíce, aby...

Kód: 55/0-5
BRAZIL
od 500 Kč
Skladem (>5 ks)

Jakou chuť ve Vás káva Brazil vyvolá? Hořkou čokoládu Lískové oříšky Jaké pražení využíváme? Tmavé pražení, vhodné pro přípravu espressa Odkud káva pochází?...

Kód: 58/0-5